Condiții de Livrare

Pentru produsele aflate in stoc, durata expedierii coletului difera in functie de localitate si de intervalul in care dumneavoastra faceti plata (in cazul platii cu cardul).
Informatii despre livrare:
Produsele comandate se livreaza in toata tara prin Curierat rapid DpD.
Pentru comenzile din tara taxa de livrare este 25 ron. (tva inclus)/colet si se modifica in functie de greutatea coletului.
Programul de livrari este intre orele 08:00 – 17:00.
Livrarea se va face la adresa dorita, in termen de 2-3 zile lucratoare din momentul confirmarii telefonice.
Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare, se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.
Nu putem fi responsabili pentru prejudicii cauzate de intarzieri in livrarea comenzilor din cauza unor factori externi: conditii meteo deosebite, accidente rutiere, greve, calamitati, manifestari de strada sau alte situatii speciale ce ar putea impiedica curierul rapid sa livreze la timp, fapt pentru care www.cibis.ro nu va plati despagubiri pentru prejudiciile create de nelivrarea la timp a produselor.

Condiții de Returnare

Pentru orice fel de probleme legate de produsele livrate de noi, nu ezitati sa ne contactati la numarul 0757 564 953 sau sa ne scrieti un e-mail la adresa a.chiorean@cervisia.ro, pentru a identifica cea mai buna cale de solutionare a acestora.
Produsele cumparate pot fi returnate in starea in care au fost primite, fara sa fi fost deteriorate, alterate sau consumate total ori partial in termen de 10 zile de la primire (mai exact, sa ajunga la noi in cel tarziu 10 zile de la receptionarea lor de catre dvs.), fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. WWW.CIBIS.RO va inapoia contravaloarea marfii returnate in maxim 30 de zile de la data returnarii produselor, prin transfer bancar. Cheltuielile directe ocazionate de returnare a marfii (transport marfa) vor fi suportate in totalitate de comparator, iar returnarea produselor se va face folosind serviciul de curierat.
Adresa de primire a produselor returnate: SC CERVISIA SRL, Str. V nr. 6, sat Cristian, jud. Sibiu, Romania.

 

CONTACT

S.C. Cervisia S.R.L.

Adresă: Str. V, Nr. 6, sat Cristian,

jud. Sibiu, Romania

Telefon: 0757 564 953

Email: a.chiorean@cervisia.ro

s.guillot@cervisia.ro