Ne-am dorit sa punem pe picioare o berarie artizanala, in care sa producem bere pe gustul nostru, din ingrediente atent selectionate. Sa fie berea pe care o savurezi fie ca esti acasa, cu prietenii sau la o petrecere domoala, pe acorduri fine de jazz & blues la care Renart Vulpoiul isi deapana povestile pline de talc. Din acel punct toate lucrurile au fost limpezi, la fel ca berea pe care o torni in pahar. Locatia in care sa punem pe picioare mica berarie a fost simpla de ales, locul in care ne regasim, locul de suflet, aflat in inima Transilvaniei: comuna Cristian din judetul Sibiu. La fel am ales si numele berii: CIBIS, de la numele raului Cibin care strabate comuna Cristian.

imagine maini

Gust si aroma deosebita

Gustul puternic, aromele deosebite si pasiunea din spatele producerii berii Cibis sunt atu-urile berii noastre – in microberaria din Cristian, judetul Sibiu, producand o gama variata de bere artizanala. Personalitatea fiecarui sortiment de bere este data de combinarea mai multor malturi si tipuri de hamei, fie ca vorim de un Ale echilibrat de gust amar si note florale, fie de un Lager usor picant. Toate sortimentele noastre sunt create pentru a oferi consumatorului experiente unice ale gustului.

Mestesugita in Cristian, in inima Transilvaniei

Pe ritm de blues, jazz si rocK

Pentru ca toate momentele din viata sunt traite mai intens pe ritmul unei melodii bune, asa faurim si noi berea artizanala Cibis: pe ritmuri de blues, jazz si rock&roll. Apreciem intotdeauna berea si muzica buna, iar in procesul de manufacturare al berii am reusit sa contopim cele doua pasiuni.